torstai 27. marraskuuta 2008

Joulutunnelmaa


Itse asiassa minulla oli pieni valinnanvaikeus edellisen postauksen kuvan valinnassa. Mutta ehkä valitsemassani haastekuvassa lasi on ehkä paremmin kohteena, tiedä häntä. Ja toisaalta verkkoviestinnän opettajamme on määrännyt meidät bloggaamaan jouluaiheisen postauksen, johon tämän postauksen kuva sopii puolestaan paremmin.

Olin oikeastaan ajatellut sepustavani tyypilliset joulukuvioni. Mutta tänä vuonna tiedossa taitaa olla tylsin ja "yksinäisin" joulu koskaan. Suvun kesken on kränää, en enää seurustele enkä asu äidin kanssa. Toisaalta ainakin juuri äidin luokse pääsee sentään pakenemaan kaikkea tätä, ja toivottavasti syömään jotain jouluista pöperöntynkää. Onneksi edes niin.

Viime päivinä luntakin on jopa riittänyt, mitenköhän jouluna käy? Pitäisi muuten kai mennä ystävien kanssa joskus pulkkailemaan. Joulukoristeita en ole pahemmin haalinut, joskus viikko takaperin viritin tuommoisen valokaapelin viereiselle ATK-pöydälle kiemurtelemaan. Eilen kaivoin kaapista kynttelikön tuohon olohuoneen ikkunalle - toinen kynttelikkö ei keittiön ikkunan harmiksi toiminut. Lisäksi äiti antoi osana syntymäpäivälahjaani tuollaisen pöytämuovikuusen, joka asustaa nyt yhdessä aikaisemman postauksen kynttiläsysteemin kanssa television päällä. Iltaisin on mukava pitää pientä tunnelmavalaistusta sähköisten ja aitojen valojen myötä.

1 kommentti:

Heli Mattila kirjoitti...

Huh, määräyksenäkö opiskelija ottaa tämän opettajan antaman aiheidean;) Jos saan korjata käsitystäsi, niin halusin antaa aiheidean sellaisille, joiden blogissa oli kovin hiljaista ja ajattelin, että aktiivisemmatkin voisivat tarttua ... Näin me opettajat kuvittelemme auttavamme opiskelijoita.

Joka tapauksessa halusin liittää edes yhden kommentin tähän blogiin, joka unohtui pois Moodlesta. Kerrassaan mahtavia kuvia!